Jom Klik

Lawak petang 1

Posted by umiezul Labels:

Lawak 1

Dalam siaran berita terkini di salah satu TV swasta, ada memuatkan berita
rompakan di sebuah kedai elektrik di ibu kota. Kerugian dianggarkan berjumlah
RM100 ribu ringgit. Seorang pemberita Mazidul Akmal di lihat sedang
menemuramah pemilik kedai tersebut yang bernama Pak Pandir.

Mazidul: Berapakah kerugian yang pak cik alami kerana rompakan ini?

Pak Pandir: Rasa-rasanya seratus ribu lebih, tapi masih untung lagi la.....

Mazidul: Macam mana pulak pak cik boleh kata masih beruntung....?

Pak Pandir: Saya masih untung kerana rompakan itu berlaku hari ini bukan semalam....

Mazidul: Habis tu apa bezanya semalam atau hari ini?

Pak Pandir: Kerana hari ini kita ada bagi diskaun 50% untuk semua harga
  barang...Kalau semalam harga diskaun xde lagi...





~best regards~
umie




10 gomelan:

  1. miss3808

    hehe.. pandai pakcik ni...

  1. pN.rOs

    hahhahaha
    ngok ngek

  1. Myra Arshad (:

    kira - kira dia sangat betol :)

  1. diriku

    he2..alasan yg plg bagus..

  1. junaidiey

    hahahahhaa...
    lawak siot!
    :D

    p/s: 1st time komen kat blog ni..

  1. Yua

    pak cik tu gila pe? haha

  1. ✿....rossa alina....✿

    hahahaha..pak pandir yg mengong..

  1. Fantasy Bundle

    Hai Miss.jom singgah.ada dress dan blouse yang cantik dan murah serendah harga RM20 kat sini http://fantasybundle.blogspot.com

  1. omurice

    dah nama pak pandir...mmg jawapan pun pak pandir la...

  1. azwa_amani

    huhuhuhuhu..lawak2...

Post a Comment